IPHONE 7,8,SE 2020 СТЪКЛЕН ПРОТЕКТОР

НАЙ-ПРОДАВАН
2-3 Days 0
Модел: 491602
10.00 лв.
Кратко описание
Закаленият стъклен протектор осигурява ефективна защита, отлична яснота на образа и прикриване на евентуални дребни надрасквания по екрана на Вашия телефон. Олеофобното покритие по повърхността на протектора затруднява з... Прочети още...
Закаленият стъклен протектор осигурява ефективна защита, отлична яснота на образа и прикриване на евентуални дребни надрасквания по екрана на Вашия телефон. Олеофобното покритие по повърхността на протектора затруднява задържането на неприятните пръстови отпечатъци и мазни петна и прави почистването им изключително лесно.
Протекторите от тази серия са плоски, което означава, че те покриват само плоската част от екрана съответно без извитите ръбчета отстрани. При поставяне е нормално да има известно разстояние между протектора и ръбовете на телефона, което от своя страна Ви гарантира, че няма да има проблем при съвместното използване на протектора с калъф. Това разстояние обаче по никакъв начин не възпрепятства отличната защита на екрана.
Стъклото е тънко, но издръжливо – с дебелина от само 0,3 мм то не удебелява телефона Ви, запазвайки изяществото на оригиналния му дизайн. Отличното прилепване на протектора към екрана предотвратява събирането на прах и замърсявания под повърхността му.
При правилно поставяне протекторът прилепва перфектно към екрана, без да остават въздушни балончета. Благодарение на специалната формула на използваното лепило след свалянето на протектора по екрана на телефона не остават никакви следи от него.
Ръбовете на протектора са заоблени, за да се гарантира пълна безопасност при работата с него.
Материал: закалено стъкло
Индекс на твърдост: 9H
Дебелина: 0,3mm
Опаковка: картонена
Включено в комплекта:
- протектор от закалено стъкло
- влажна кърпичка за премахване на замърсяванията по екрана
- суха кърпичка за премахване на въздушни балончета
ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ПРОТЕКТОР
Най-важното е да почистите перфектно екрана на телефона!
Първо отлепете стария протектор, ако имате такъв. В комплекта има две пакетчета с кърпички - влажна и суха.
1. С влажната кърпичка от пакетче 1 почистете екрана на телефона си от замърсявания. Добре е да го направите на осветено място, за да се вижда всяка останала прашинка по него. Със сухата кърпичка от пакетче 2 подсушете и излъскайте екрана.
2. Извадете протектора от кутийката и внимателно отлепете фолиото от гърба на протектора.
3. Поставете протектора върху екрана, като трябва всички ръбчета да са на еднакво разстояние от краищата на телефона, както и отворите за камерата и слушалката (ако има такива) да попаднат на точна позиция.
4. След като протекторът е поставен върху екрана с помощта на сухата кърпичка приложете натиск в центъра на протектора, за да започне залепването му към екрана, и след това с движения от центъра към краищата прилепете цялата му повърхност.
В случай, че са останали въздушни балончета между протектора и екрана, прилагайки натиск с помощта на сухата кърпичка, ги избутайте в посока към краищата на протектора!

Етикети: IPHONE

icon_viber icon_mes icon_callback